Допоможемо відкривати та утримувати Сімейні кімнати разом з Фундацією Дім Рональда МакДональда

Київ, Михайла Гришка вулиця, 7

Fundacia Dim Ronald McDonald550 user feedbacks
1/6
Received180

Description of the campaign

Благодійна допомога у створенні Сімейних кімнат разом з Фундацією Дім Рональда Макдональда.

Service description

Фундація Дім Рональда МакДональда – благодійна організація у світі, яка допомагає родинам не розлучатися з дітьми під час їхнього перебування в лікарні, створюючи Сімейні Кімнати Рональда Макдональда.

Поринути у Сімейну кімнату, яка вже відкрита у Львівському ОХМАТДИТі, ви можете перейшовши за посиланням тут.

Під час лікування чи обстеження за дітьми зазвичай доглядають матері або інші найближчі родичі. Як правило, в наших лікарнях немає умов для їхнього тривалого перебування чи проживання.

Тому дитина часто залишається в лікарняних стінах на самоті, або лише з одним членом родини, який одночасно змушений робити безліч справ.
У Сімейних Кімнатах Рональда МакДональда українські родини, слідом за родинами в 64 інших країнах світу, отримують змогу відпочити, поїсти, набратися сил, приділити час спілкуванню та грі з дитиною.

Головне, що дають Сімейні Кімнати Рональда МакДональда – це можливість для родини бути поруч, не залишати свою дитину без сімейного тепла і любові під час боротьби з хворобою.

Створення Сімейних Кімнат Рональда МакДональда в українських лікарнях підтримує Міністерство охорони здоров’я України. Адже це допомагає втілювати в життя принципи сімейно-орієнтованої медицини, яка передбачає залучення всієї сім’ї до процесу лікування і догляду за дитиною в лікарні.

Зробивши пожертву, ви допоможете створювати Сімейні кімнати в лікарнях України.

How to use a coupon?

The price of the Coupon (Information Service) is non-refundable and non-refundable. Exclusion is possible only if the partner refuses to provide the service.

  • Акція діє на всій території України.
  • Одна людина може залишити необмежену кількість пожертв.
  • Після того, як ви натиснули кнопку «Получить» на сайті pokupon.ua, вас буде переправлено на сайт Фундації Дім Рональда МакДональда
  • На сайті в графі «Допомогти онлайн» потрібно внести суму пожертви та натиснути «Допомогти».
  • Зробивши пожертву, ви допоможете відкривати та утримувати Сімейні кімнати в українських дитячих лікарнях.
  • Refunds for Information Services are carried out exclusively on the grounds provided for in Art. 10 of the Law of Ukraine 'On Protection of Consumer Rights'. To refund the cost of the Information Service, the User provides SuperDeal with the Seller's confirmation (in any form) that the Seller refused to transfer the Goods to the User on Special Conditions.
Contacts
Fundacia Dim Ronald McDonald 5

Blagodіna organizatsiya

Phones: +38 (044) 230-09-24

The Foundation of Dim Ronald McDonald is the blessing of organization for the sake of helping the homeland not to be separated from the children in the hour of acquaintance in love, with the goal of Simon Ronald McDonald.

1 address in 1 city

st. Pozniaky , Київ, Михайла Гришка вулиця, 7

Sorry, contacts are not available.

Sorry, the schedule is not available.

In detail

Customer Reviews

To write a review or a question you need tolog inorregister

Other deals you may like

Free

Deal is completed

Received180

44 Wait for a restart