Сеть кафе-кондитерских Львовская мастерская шоколада

23594  отзывов
47 адресов в 27 городах
Акция от «Львовская мастерская шоколада»
Акция на шоколадные конфеты «Львовская мастерская шоколада»
Скидки в «Львовская мастерская шоколада»1
Скидки в «Львовская мастерская шоколада»
Скидки на шоколад «Львовская мастерская шоколада»
Интерьер кафе «Львовская мастерская шоколада». Закажи столик по скидке
Интерьер кафе «Львовская мастерская шоколада». Закажи столик по скидке
Шоколадные конфеты «Львовская мастерская шоколада» по скидке
Скидки в «Львовская мастерская шоколада»2
Скидки в «Львовская мастерская шоколада»3
Скидки в «Львовская мастерская шоколада»4
Скидки в «Львовская мастерская шоколада»5
Скидки в «Львовская мастерская шоколада»6
Скидки в «Львовская мастерская шоколада»7
Скидки в «Львовская мастерская шоколада»8
Скидки в «Львовская мастерская шоколада»9
Скидки в «Львовская мастерская шоколада»10
Скидки в «Львовская мастерская шоколада»11
Скидки в «Львовская мастерская шоколада»12
Скидки в «Львовская мастерская шоколада»13

Здесь вы также найдете 1

  • Львівська майстерня шоколаду
    2.09 240 отзывов
    $ $ $ $ $
    КофейняЛьвівська майстерня шоколаду
    Днепр, Дмитрия Яворницкого проспект, 67Д

О компании Львовская мастерская шоколада

Ще з давніх часів Львів був славетним містом через добротні солодощі. І вже у ХІХ столітті шоколад помандрував по всій Європі, даруючи почуття, що народилися у Львові. Це місто завжди вміло перетворювати чудеса на реальність. А «Львівська майстерня шоколаду» це одне з чудес, що створило подружжя Наталії та Володимира Дубових, приклавши чимало зусиль. Спочатку було лише двадцять видів цукерок, але з 2009 року виробництво невпинно почало розширюватись. Відтепер людину огортає атмосфера міста, коли вона розгортає маленький пакуночок і куштує львівський шоколад. На сьогодні стало понад 60 видів марципанових, трюфельних, пралінових, горіхових, шоколадно-кремових та шоколадно-карамельних цукерок.

Вопросы

Чтобы оставлять отзывы на акцию, вам нужноавторизоватьсяилизарегестрироваться

З чого все почалося?

Ще з давніх часів Львів був славетним містом через добротні солодощі. І вже у ХІХ столітті шоколад помандрував по всій Європі, даруючи почуття, що народилися у Львові. Це місто завжди вміло перетворювати чудеса на реальність. А «Львівська майстерня шоколаду» це одне з чудес, що створило подружжя Наталії та Володимира Дубових, приклавши чимало зусиль у свою мрію. Спочатку було лише двадцять видів цукерок, але з 2009 року виробництво майстерні невпинно почало розширюватись. Відтепер людину огортає атмосфера міста, коли вона розгортає маленький пакуночок і куштує львівський шоколад. На 2017 рік стало понад 60 видів марципанових, трюфельних, пралінових, горіхових, шоколадно-кремових та шоколадно-карамельних цукерок.

Шоколадні смаколики виготовляються професійними шоколатьє власноруч у Львові з сировини європейської якості. Використовується тільки натуральні інгредієнти без домішок. Завдяки виробництву цукерок ручної роботи «Львівська майстерня шоколаду» створює свої власні традиції якості та смаку.

Шоколад, що дарує радість ближньому

Завдяки подарунковому сертифікату «Львівська майстерня шоколаду» надає можливість поринути у солодку екскурсію, що ознайомить з історією виникнення шоколаду та покаже весь процес виготовлення цукерок ручної роботи. Ви дізнаєтесь про те, як солодощі діють на організм людини, які види шоколаду бувають та які їх властивості. Також у вас буде нагода скуштувати шоколад з різних куточків світу. 

Майстер-класи по створенню шоколаду

«Львівська майстерня шоколаду» проводить майстер-класи, на яких можна відчути себе справжнім шоколатьє, вдягнувши спеціальну форму та озброївшись усім необхідним для приготування шоколадних витворів. Протягом заняття ви дізнаєтесь історію виникнення шоколаду, безліч цікавих фактів, корисних порад, що стануть у нагоді. Наприкінці майстер-классу кожен отримає свій власний витвір з шоколаду та буде нагороджений сертифікатом майстра шоколадної справи.