К сожалению, акция закончилась

Подпишитесь на сообщения, чтобы мы могли посылать вам новые предложения от "Фундація Дім Рональда МакДональда".

Также вы можете посмотреть другие скидки и акции "Фундація Дім Рональда МакДональда"

Хотите получать новые предложения на почту от Фундація Дім Рональда МакДональда?

Оставьте совой email, что бы ничего не пропустить

Вас могут заинтересовать

Допоможи Фундації Дім Рональда Макдональда побудувати Сімейні Кімнати в лікарнях України

Фундація Дім Рональда МакДональда550 отзывов пользователей
1/19
купили57

Описание акции

Зробивши пожертву, ви допомагаєте батькам бути разом з хворими дітьми під час довготривалого лікування у лікарнях та підтримуєте створення Сімейних Кімнат в лікарнях України. Долучайтеся і ви зможете підтримати та зігріти любов’ю ще більше маленьких пацієнтів та їх рідних у різних куточках України.

Описание услуги

Фундація Дім Рональда Макдональда в Україні - це благодійна міжнародна неприбуткова організація, яка існує в світі вже 45 років. В усьому світі у Фундації єдина мета – допомагати рідним бути поруч зі своїми дітьми в лікарні. Всі ми були дітьми і пам’ятаємо, що для дитини найстрашніше в лікарні – залишитись самій, без мами.. І навіть дослідження доводять, що для дитини в лікарні мама поруч не менш важливо ніж ліки.

Фундація відкриває в Лікарнях Сімейні Кімнати – це приміщення с усіма зручностями, в яких батьки можуть перепочити, поїсти, і навість переночувати. І все це безкоштовно. Найбільш важливо це для тих хто приїхав з віддалених сіл і містечок і не має можливості знімати житло. Ми порахували що оренда житла в Києві 500-1000 грн в день – уявіть скільки грошей батьки економлять завдяки нашим кімнатам –  а часто трапляється, що дитина лежить в лікарні по декілька тижнів. І по декілька тижнів батьки живуть в наших кімнатах. Фундація в Україні існує 4 роки і на даних момент відкрила кімнати в п’яти Лікарнях: У Львівському Охматдит і Вінницькій обласній дитячій лікарні, в Київському Охматдиті, в Харківській обласній дитячій лікарні та Сумській дитячій лікарні. Наразі збираються кошти на будівництво шостої сімейної кімнати.

Фундації дуже потрібна Ваша допомога. Будь-яка сума буде дуже цінною – навіть якщо це вартість кави. Тому що велика справа складається багатьох маленькі кроків. Отже будь-ласка приєднуйтесь – діткам і їх родинам в лікарні дуже- дуже потрібна ваша допомога.

Как использовать сертификат?

Сертификат не подлежит возврату или возмещению после окончания срока его действия

  • Акція діє на всій території України.
  • Одна людина може залишити необмежену кількість пожертв.
  • Зробивши пожертву, ви робите пожертву на будівництво Сімейної Кімнати.
Контакты
Фундація Дім Рональда МакДональда 5

Благодійна організація

Телефоны: +38 (044) 230-09-24

Фундація Дім Рональда МакДональда – благодійна організація у світі, яка допомагає родинам не розлучатися з дітьми під час їхнього перебування в лікарні, створюючи Сімейні Кімнати Рональда Макдональда, для швидшого одужання дітей.

0 0

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы на акцию, вам нужноавторизоватьсяилизарегестрироваться

Вас могут заинтересовать

От20 грн

Акция завершена

купили57

44 Ждут перезапуска