К сожалению, акция закончилась

Подпишитесь на сообщения, чтобы мы могли посылать вам новые предложения от "Forward Bank".

Также вы можете посмотреть другие скидки и акции "Forward Bank"

Хотите получать новые предложения на почту от Forward Bank?

Оставьте совой email, что бы ничего не пропустить

Вас могут заинтересовать

Заробляй і витрачай вигідно - 15,3% за депозитом та 10% кеш-бек з преміум-картою «Forward Bank»

Forward Bank3.531 отзывов пользователей
1/3
экономияНе ограничена
купили426

Описание акции

Пакет «Безтурботний» - покупки без турбот. Авторська картка «Gold МАХ» дарує додаткову знижку до 10% на шопінг. Консьєрж сервіс візьме на себе твої турботи. До 15,3% доходу по депозиту «Вигідний» – дають можливість здійснити більше покупок.

  • Розмір процентної ставки за депозитом, зазначений на день придбання клієнтом купона, та може відрізнятись від розміру процентої ставки за депозитом на день фактичного звернення клієнта до відділення Банку з метою розміщення вкладу.

Описание услуги

Пакетна пропозиція

Депозит «Вигідний» с підвищеним розміром процентної ставки до 15,3 % річних, на срок від 90 до 367 дней, с правом поповнення і щомісячною виплатою процентів.

Авторська картка GOLD MAX:

  • карта преміум класу;
  • підвищений відсоток на залишок власних коштів по карті - 14% річних;
  • кеш-бек до 10% від вартості товарів, придбаних з використанням карти;
  • послуга «Консьєрж-сервіс»:
    -бронювання готелів по всьому світу
    -заказ трансфера
    -оренда автомобілів
    -підбір кращих маршрутів для подорожей 
    -послуги гіда
    -візова підтримка
    -послуги перекладача та багато іншого.
  • можливість вибрати індивідуальний дизайн карт із запропонованих варіантів;
  • можливість дистанційного керування рахунком в інтернет банку.

Деталі дійзнавайтеся на сайті банку (в Тарифах та Умовах надання та обслуговування платіжних карток).

Как использовать купон?

Стоимость Купона (Информационной услуги) не подлежит возврату и возмещению. Исключение возможно только в случае отказа партнера в предоставлении услуги.

В стоимость включена оплата за информационные услуги, предоставляемые SuperDeal на основании Публичной оферты, в том числе комиссия платежных систем за транзакцию в интернете.

  • Для отримання права оформити продукт, клієнту необхідно купити купон, роздрукувати купон c промо-кодом і звернутися з ним безпосередньо у відділення банку. Пропозиція діє як для нових, так і для існуючих клієнтів банку, які отримали акційний промокод і звернулися з ним до банку.
  • Фізична особа має право звернутися до банку для оформлення даного продукту при умові пред’явлення роздрукованого купона з промо-кодом співробітнику відділення.
  • Зверніть увагу, оформити платіжну карту Ви маєте змогу просто на сайті банку. Для цього Вам необхідно заповнити заявку із вказанням промо-коду в спеціальному полі, після чого співробітник банку зв’яжеться з Вами для проведення подальших дій. Один клієнт має право оформити тільки одну платіжну карту «Авторська картка Gold MAX».
  • Возврат оплаты за Информационные услуги осуществляется исключительно на основаниях, предусмотренных в ст. 10 Закона Украины "О защите прав потребителей". Для возврата стоимости Информационной услуги Пользователь предоставляет компании SuperDeal подтверждение Продавца (в любой форме) о том, что Продавец отказал Пользователю в передаче ему Товара на Специальных условиях.
Контакты
Forward Bank 3.5

Банк

Телефоны: 583 (с мобильного) +38 (044) 390-95-95 +38 (080) 030-08-80

АТ «БАНК ФОРВАРД» - коммерческий банк, основная деятельность - обслуживание частных клиентов. Приоритеты - забота о финансовом благополучии и спокойствие клиентов и высокие международные стандарты качества банковских продуктов и сервисов. Forward Bank особое внимание уделяет сегментам потребительского кредитования, карточным продуктам и привлекательным депозитным предложениям для населения Украины.

Депозитам банка присвоен рейтинг «5+» отличная надежность (IBI-Rating), Банк входит в ТОП-10 самых надежных банков Украины ( «Стандарт-Рейтинг») и в «50 ведущих банков Украины» («Финансовый клуб» с НАБУ).

0 0

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы на акцию, вам нужноавторизоватьсяилизарегестрироваться

Вас могут заинтересовать

15 грн

Акция завершена

экономияНе ограничена
купили426

44 Ждут перезапуска