Знижка 3% на залізничні та автобусні квитки від proizd.ua

Усі міста України

PROIZD.UA3.531371 відгуків користувачів
1/4

Доступні дати заїздів:

29.06.2024 - 29.09.2024
знижка-3%
економіяНеобмежена
Отримали24

Опис акції

Просто копіюйте промокод PROIZD24 та вставляйте його при покупці квитків на сайті або у додатку proizd.ua.

Купон діє на всі рейси по Україні. Купуйте квитки вигідно та швидко!

Сервіс proizd.ua створений для комфортної покупки квитків онлайн. Дивіться рейтинг потягів, фільтруйте рейси та обирайте лише найвигідніші місця. А, якщо у вас залишаються питання, звертайтесь в нашу службу підтримки, яка працює 24/7. Купити квитки просто — proizd.ua! 

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

Доступні дати проживання:

  • з 29.06.2024 по 29.09.2024

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

  • Для отримання знижки виберіть квитки на сайті . Після заповнення ПІБ пасажира, введіть промокод PROIZD24 у спеціальне поле, далі натисніть Застосувати знижку. Після цього вартість квитків перерахується зі знижкою.
  • Акція розповсюджується лише для користувачів Покупона.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії SuperDeal підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
PROIZD.UA 3.53

Онлайн-сервіс

Телефони: +38 (044) 222-71-77

Proizd.ua - сервіс продажу квитків. Ви можете купити квитки на поїзд, автобус і літак. Швидко і зручно з будь-якого пристрою: смартфона, планшета, ноутбука, комп'ютера.

Додаток proizd для смартфона робить покупку максимально простою. Завантажуйте додаток безкоштовно з Apple Store, Google Play. Після оплати квитки зберігаються на вашому пристрої. Ви можете відкривати і використовувати оплачені квитки без підключення до Інтернет.

Proizd.ua потурбується про ваш комфорт і спокій. У вашому розпорядженні оперативна підтримка онлайн і по телефону 24/7. Результат довіри клієнтів - понад 3 мільйони проданих квитків.

Сервіс оснащений широким функціоналом для швидкого вибору квитків. Ви можете відфільтрувати поїзди по потрібних параметрах, знайти станцію в 1 клік по гелокаціі або першій букві назви. Прочитати реальні відгуки про поїзд, написати свій коментар і дізнатися рейтинг поїзда. Корисні функції постійно оновлюються розробниками сервісу.

Оплачувати квитки легко і зручно! Ви економите час, застосовуючи на вибір - оплату в 1 клік, Apple Pay, Google Pay. Особистий кабінет створюється автоматично після оплати квитка, без додаткової реєстрації. Ви можете роздрукувати квиток, зберегти на пристрої, відправити на свій email або додати в Apple Wallet. А також повернути квиток всього в 3 кліка. Гроші повертаються на карту протягом 1-3 діб.

Купити квитки на proizd.ua просто!

1 адреса в 1 місті

Усі міста України

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Безкоштовно

Доступні дати заїздів:

29.06.2024 - 29.09.2024
знижка-3%
економіяНеобмежена
Отримали24
Отримати
До кінця акції