На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Ірина Овруцька".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Ірина Овруцька"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Ірина Овруцька?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Знижка на корекцію мімічних зморшок в косметологічній студії Овруцької Ірини

Київ, Кольцова бульвар, 14з

Ірина Овруцька4.693 відгуків користувачів
1/2
знижка-69%
економіяНеобмежена
купили136

Опис акції

З купоном ви отримуєте знижку на корецію мімічних зморшок у зоні навколо очей, міжбров'я та на лобі на вибір у косметологічній студії Овруцької Ірини.

Опис послуги

Препарат для блокування зморшок Refinex володіє міорелаксуючою дією, приготований на основі очищеного препарату типу А.

В основі механізму дії препарату лежить його здатність порушувати процес передачі нервових імпульсів до м'язів, що призводить до тимчасового зниження активності мімічної мускулатури обличчя і сприяє розгладженню зморшок.

Ефект від проведення контурної пластики препаратом Refinex наростає поступово, тому його оцінюють через 2-3 дня після введення (за цей час токсин повністю блокує роботу мімічної мускулатури). Результат зберігається протягом 6-9 місяців, після чого процедуру рекомендують повторювати (з кожним наступним введенням обсяг препарату, який необхідно вводити в м'яз, зменшується, а тривалість збереження ефекту зростає).

Що входить у вартість купону?

ЗОНИ НА ВИБІР

  • Міжбрів'я.
  • Область навколо очей («гусячі лапки»).
  • Лоб.

Додатково оплачується

ОБОВ'ЯЗКОВО

  • Варіант 1: з купоном на знижку ви отримуєте корекцію зморшок для 1 зони з доплатою на місці 800 грн (оригінальна вартість послуги 2500 грн).
  • Варіант 2: з купоном на знижку ви отримуєте корекцію зморшок для 2 зон з доплатою на місці 1500 грн (оригінальна вартість послуги 5000 грн).
  • Варіант 3: з купоном на знижку ви отримуєте корекцію зморшок для 3 зон з доплатою на місці 2100 грн (оригінальна вартість послуги 7500 грн).

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Послуги надаються в звичайному режимі.
  • Обов'язковий попередній запис.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки за купонами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки вам необхідно пред'явити роздрукований купон або купон в електронному вигляді.
  • Косметолог працює з препаратом Рефайнекс.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії SuperDeal підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Ірина Овруцька 4.6

Косметолог

Телефони: +38 (073) 507-18-00

Ірина Овруцька - косметолог з медичною освітою і практичним стажем більше 10 років. Своє покликання і хобі Ірина зробила професією ще в 2007 році. Минув час і на ринку косметології з'явилося багато косметичних новинок, процедур, методик і нанотехнологій. Бути в курсі найдієвіших з них косметологу Овруцькій Ірині допомагають професійні семінари, практичні заняття та майстер-класи. У фахівця понад 40 дипломів і сертифікатів, що підтверджують її кваліфікацію в області апаратних, мануальних і інвазивних методик, нових косметичних засобів.

Якщо ви хочете особисто відчути всі принади пілінгів, доглядових програм, мезотерапії, біоревіталізації і контурної пластики, звертайтеся - косметолог Ірина Овруцька з радістю зробить вас ще гарніше і на пару років молодше.

1 адреса в 1 місті

м. Святошин , Київ, Кольцова бульвар, 14з

(В салоні краси «Жаклін»)

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від149 грн

Акція закінчилась

знижка-69%
економіяНеобмежена
купили136

44 Чекають перезапуску