Скидка до 20% на традиционные чешские вафли

Allzora.com.ua03 вiдгука користувачів
1/1
знижка-20%
економіяНеобмежена
Отримали43

Опис акції

Уже с 1856 года карловарские вафли напоминают об их уникальном вкусе, легкости и восхитительном аромате. Среди тех, кто наслаждался свежими горячими вафлями во время прогулки по Карловых Варах, были король Эдуард VII, композитор Иоганн Штраус и писатель Ян Неруда.

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

Для получения скидки нажмите кнопку «Получить» перейдите на сайт и сделайте свой выбор. Акционное предложение уже действует на сайте.

  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії SuperDeal підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Allzora.com.ua 0

Інтернет-магазин

Телефони: +38 (‎‎067) 311-17-33

В інтернет-магазині «Allzora.com.ua» ви знайдете все, що потрібно для дому, офісу, дачі: від продуктів харчування до басейнів, камінів, інфрачервоних саун. Всі товари з каталога є в наявності на складах, і будуть оперативно відправлені в день замовлення.

Компанія безпосередньо співпрацює з виробниками і пропонує своїм покупцям товари за низькими цінами. Вас порадують промоакції і ексклюзивні пропозиції магазина.

2 адреси в 1 місті

Доставка по Украине

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

м. Голосіївська , Киев, Михаила Стельмаха улица, 10А

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Безкоштовно

Акція закінчилась

знижка-20%
економіяНеобмежена
Отримали43

44 Чекають перезапуску