Скидка 30% на PRO SET

Доставка по Украине

Agbi Market57 відгуків користувачів
1/1
знижка-30%
економіяНеобмежена
купили6

Опис акції

EAR-PRO TECH - PRO-SET

Это сет, позволяющий быть в полном контроле над уровнем шума в вашей жизни.

Набор объединяет два сета : ACUSTIC и UNIVERSAL EDITION

УНИВЕРСАЛЬНЫЙ СЕТ (UNIVERSAL EDITION )


Используются для:

  • для сна
  • работы
  • учебы
  • стрельбы
  • регулируют давление при перелете;
  • снижают гул, шум движения транспорта, двигателей,
  • могут быть использованы в воде

АКУСТИЧЕСКИЙ СЕТ (ACUSTIC EDITION)

  • Идеальны для музыкантов, диджеев, используются для работы и учебы (когда вы хотите убрать все громкие звуки и сфокусироваться на проекте)
  • Идеальны для охотников, байкеров и тех кто путешествует самолетом, а так же молодых мам, которые во время сна хотят убрать все раздражающие звуки , но в то же время слышать своего малыша.

ВАЖНО : акустические фильтры нельзя использовать в воде , потому перед тем как мыть беруши , необходимо извлечь акустические фильтры)Встроенное изображение

 

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

  • Для получения скидки купите купон, после покупки купон отобразится у вас в личном кабинете. Скопируйте код, указанный в полученном купоне, и укажите его в комментарии к заказу. Скидку пересчитает менеджер при подтверждении заказа.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії SuperDeal підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Agbi Market 5

Інтернет-магазин товарів для здоров'я

«Agbi Market» – інтернет-магазин корисних товарів для здорового способу життя. Компанія спеціалізується виключно на натуральних та органічних продуктах, користь яких підтверджена не лише позитивними відгуками клієнтів, а й сертифікатами якості.

На сайтах «Agbi Market» ви знайдете детальну інформацію про кожен продукт: гумки для фітнесу в домашніх умовах H-Fit, чаї D-Tox Tea, що очищають і тонізують, ефективні в боротьбі з целюлітом, розтяжками та в'ялістю шкіри натуральні скраби для тіла Skrab, омолоджувальна та запобігаюча першим ознакам в'янення шкіри Anti-aging Matcha Mask та інші товари. Кожен продукт не має аналогів в Україні і ефективність кожного доведена на практиці. Будьте красиві та здорові – вибирайте найкраще.

1 адреса в 1 місті

Доставка по Украине

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

10 грн

Акція закінчилась

знижка-30%
економіяНеобмежена
купили6

44 Чекають перезапуску