Скидка 10% на букет из 51 розы Эль Торо!

Доставка по Киеву

Камелія4.31141 відгуків користувачів
1/2
знижка-10%
економіяНеобмежена
Отримали64

Опис акції

Акционное предложение на букеты роз сорта Эль Торо!

51 роза 50 см - 529 грн.*
101 роза 50 см - 999 грн.**

  • Диаметр букета 30 см
  • Высота розы 50 см

*Стоимость указана с оформлением букета атласной лентой.
**Стоимость указана без дополнительного оформления лентой или упаковкой.

Огненные розы сорта Эль Торо обладают удивительным сочетанием теплоты, чувственности и неуемной энергии. Бутоны этих необыкновенных роз имеют очень красивую форму, а лепестки окрашены в яркий красный цвет, который символизирует страсть, эмоциональность и торжество жизни.

Необычный, модный букет, составленный с использованием ярких красных роз сорта Эль Торо, станет прекрасным подарком для человека неординарного и, безусловно, произведет неизгладимое впечатление.

Розы сорта Эль Торо хороши как для создания роскошного, презентабельного бизнес-подарка, так и для страстного букета, предназначенного любимой женщине.

 

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

  • Для получения скидки нажмите кнопку «Получить» перейдите на сайт и сделайте свой выбор. Акционное предложение уже действует на сайте.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії SuperDeal підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Камелія 4.3

Мережа квіткових магазинів

Телефони: +38 (044) 495-00-00 (многоканальный) +38 (044) 209-44-29 (интернет-магазин) +38 (067) 214-64-69 (интернет-магазин) +38 (063) 495-00-00 (интернет-магазин)

Група компаній «Камелія» спеціалізується на вирощуванні квітів і рослин з подальшою їх реалізацією в торгових точках. Цілий рік компанія вирощує до 30 сортів троянд: з великими і дрібними бутонами, класичного червоного і інших відтінків - на будь-який смак і привід. У теплицях компанії вирощуються кімнатні рослини - орхідеї, цикламени, фіалки і інші, готові принести в будинок тепло і красу.

«Камелія» пропонує також комплекс флористичних послуг з оформлення квітами приміщень для проведення урочистих заходів: весіль, корпоративів, днів народжень тощо Компанія доставить свіжі і ароматно пахнуть квіти в будь-яку точку Києва і Київської області.

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Безкоштовно

Акція закінчилась

знижка-10%
економіяНеобмежена
Отримали64

44 Чекають перезапуску