На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Forward Bank".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Forward Bank"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Forward Bank?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Заробляй і витрачай вигідно - 15,10% за депозитом + 10% кеш-бек з преміум-картою «Forward Bank»

Forward Bank3.531 відгуків користувачів
1/3
економіяНеобмежена
купили445

Опис акції

Пакет «Безтурботний» - покупки без турбот. Авторська картка «Gold МАХ» дарує додаткову знижку до 10% на шопінг. Консьєрж сервіс візьме на себе твої турботи. До 15,10% доходу по депозиту «Вигідний» – дають можливість здійснити більше покупок.

  • Розмір процентної ставки за депозитом, зазначений на день придбання клієнтом купона, та може відрізнятись від розміру процентої ставки за депозитом на день фактичного звернення клієнта до відділення Банку з метою розміщення вкладу.

Опис послуги

Пакетна пропозиція

Депозит «Вигідний» с підвищеним розміром процентної ставки до 15,10% річних, на срок від 90 до 367 дней, с правом поповнення і щомісячною виплатою процентів.

Авторська картка GOLD MAX:

  • карта преміум класу;
  • підвищений відсоток на залишок власних коштів по карті - 15,10% річних;
  • кеш-бек до 10% від вартості товарів, придбаних з використанням карти;
  • послуга «Консьєрж-сервіс»:
    -бронювання готелів по всьому світу
    -заказ трансфера
    -оренда автомобілів
    -підбір кращих маршрутів для подорожей 
    -послуги гіда
    -візова підтримка
    -послуги перекладача та багато іншого.
  • можливість вибрати індивідуальний дизайн карт із запропонованих варіантів;
  • можливість дистанційного керування рахунком в інтернет банку.

Деталі дійзнавайтеся на сайті банку (в Тарифах та Умовах надання та обслуговування платіжних карток).

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

  • Для отримання права оформити продукт, клієнту необхідно купити купон, роздрукувати купон c промо-кодом і звернутися з ним безпосередньо у відділення банку. Пропозиція діє як для нових, так і для існуючих клієнтів банку, які отримали акційний промокод і звернулися з ним до банку.
  • Фізична особа має право звернутися до банку для оформлення даного продукту при умові пред’явлення роздрукованого купона з промо-кодом співробітнику відділення.
  • Зверніть увагу, оформити платіжну карту Ви маєте змогу просто на сайті банку. Для цього Вам необхідно заповнити заявку із вказанням промо-коду в спеціальному полі, після чого співробітник банку зв’яжеться з Вами для проведення подальших дій. Один клієнт має право оформити тільки одну платіжну карту «Авторська картка Gold MAX».
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії SuperDeal підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Forward Bank 3.5

банк

Телефони: 583 (с мобильного) +38 (044) 390-95-95 +38 (080) 030-08-80

АТ «БАНК ФОРВАРД» - комерційний банк, основна діяльність - обслуговування приватних клієнтів. Пріоритети - турбота про фінансове благополуччя і спокій клієнтів і високі міжнародні стандарти якості банківських продуктів і сервісів. Forward Bank особливу увагу приділяє сегментам споживчого кредитування, картковими продуктами і привабливим депозитних пропозицій для населення України.

Депозитах банку привласнений рейтинг «5+» відмінна надійність (IBI-Rating), Банк входить в ТОП-10 найнадійніших банків України ( «Стандарт-Рейтинг») і в «50 провідних банків України» («Фінансовий клуб» з НАБУ).

0 0

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

15 грн

Акція закінчилась

економіяНеобмежена
купили445

44 Чекають перезапуску