Знижка на збільшення губ та моделювання контурів обличчя у косметологічній клініці «Neko»

Київ, Академіка Вільямса вулиця, 5А

Neko4.5743 відгуків користувачів
1/7
знижка-42%
економіяНеобмежена
Купітьпершими

Опис акції

З купоном ви отримуєте знижку на збільшення губ або моделювання контурів обличчя препаратами «Aliaxin SV» (Швейцарія) або «Neuramis Volume» на вибір у косметологічній клініці «Neko».

Опис послуги

«Neuramis Volume» та «Aliaxin SV» - філери premium класу для відновлення об'єму тканин. Тривалість збереження філера у тканинах 10-14 місяців.

 

Додатково оплачується

ОБОВ'ЯЗКОВО

  • Варіант 1: з купоном на знижку ви отримуєте збільшення губ або моделювання контурів обличчя препаратом «Neuramis Volume» з доплатою на місці 2500 грн за 1 мл (оригінальна вартість процедури 5000 грн).
  • Варіант 2: з купоном на знижку ви отримуєте збільшення губ або моделювання контурів обличчя препаратом «Aliaxin SV» з доплатою на місці 3480 грн за 1 мл (оригінальна вартість процедури 6000 грн).

ЗА ПОТРЕБИ

  • Анестезія.

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Послуги надаються у звичайному режимі.
  • Один клієнт може особисто скористатися лише одним купоном.
  • Перед покупкою купона обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату та час.
  • Клініка працює за ліцензією на здійснення медичної практики згідно з рішенням МОЗ України.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки за купонами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно надати купон в електронному вигляді.
  • Останню цифру купона (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою і купон поверненню не підлягає.
  • Якщо ви записалися на сеанс, але не прийшли у вказаний час і не попередили про зміну своїх планів за 12 годин, а також спізнюєтеся більш ніж на 20 хвилин, адміністрація залишає за собою право відмовити у наданні послуг зі знижкою та сеанс вважається пройденим або скорочується. пропорційно до часу запізнення.
  • Тривалість процедури – 30-40 хвилин.
  • Під час процедури використовуються препарати «Aliaxin SV» (Швейцарія), «Neuramis Volume».
  • Процедуру проводить лікар-косметолог з медичною освітою та досвідом роботи 9 років.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії SuperDeal підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Neko 4.57

Косметологічна клініка

Телефони: +38 (093) 937-83-25

«Neko» – клініка широкого спектру послуг в Києві. Це місце здоров'я та краси, де створюються неповторні образи, де можна розслабитися і довіритися дбайливим рукам майстрів.

До ваших послуг повний цикл догляду за волоссям (актуальні стрижки, афро-кучері, вечірні зачіски, різні техніки фарбування волосся, корекція і відновлення ваших локонів), фарбування та моделювання брів, косметологічні послуги (мезотерапія, чистка обличчя, кріоліфтинг), масаж обличчя, пілінг на все тіло і багато іншого.

Приходьте в «Neko» і ви отримаєте найприємніші враження.

1 адреса в 1 місті

м. Виставковий центр , Київ, Академіка Вільямса вулиця, 5А

Відчинено: 09:00-21:00
Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від399 грн

Акція закінчилась

знижка-42%
економіяНеобмежена
Купітьпершими

44 Чекають перезапуску