До 16 занять вальсом, танго у групі бального танцю «Luz de Luna» з Ілоною Клешніною

Київ, Велика Васильківська вулиця, 72

LUZ DE LUNA4.8878 відгуків користувачів
1/3
знижка-69%
економія1 361 грн
купили2

Опис акції

Із сертифікатом ви отримуєте абонемент на 4, 8 або 16 занять парними уроками вальсу, танго у групі бального танцю «Luz de Luna» з Ілоною Клешніною зі знижкою.

Опис послуги

На тренувальних заняттях ви танцюватимете англійський вальс, пристрасне танго, запальний бразильський танець - самбу, познайомитеся з основними рухами румби та сальси.

У вас є чудова можливість скористатися унікальною пропозицією – ви освоїте кілька танцювальних напрямків та вивчите базові фігури вальсу, танго, румби та сальси на неймовірно вигідних умовах.

Час, проведений на уроках бального танцю в «Танцювальному центрі Luz de Luna» з хореографом Ілоною Клешніною, зробить ваш вибір на користь танцювального членства неминучим, збагативши ваше життя новими яскравими емоціями.

Що входить у вартість сертифікату?

ДОДАТКОВІ БОНУСИ

  • Для бажаючих продовжити навчання – клубна картка у подарунок.

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Послуги надаються у звичайному режимі.
  • Один клієнт може особисто скористатися лише одним сертифікатом.
  • Перед покупкою сертифіката обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату та час.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки за сертифікатами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно надати сертифікат в електронному вигляді.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою і сертифікат поверненню не підлягає.
  • Якщо ви записалися на заняття, але не прийшли у вказаний час та не попередили про скасування візиту за 12 годин, а також запізнилися більш ніж на 10 хвилин, адміністрація залишає за собою право відмовити у наданні послуг зі знижкою, та заняття вважається пройденим або скорочується на час запізнення.

ГРАФІК ЗАНЯТЬ

  • Ср, пт: - 20:00-21:00.
Контакти
LUZ DE LUNA 4.88

Школа танців

Телефони: +38 (050) 443-07-08 +38 (098) 907-88-17

Танцювальний центр «Luz de Luna» - школа танцю в центрі Києва. Заняття відбуваються під чуйним керівництвом хореографа-постановника Ілоною Клішніною, учасниці телепроекту «Танці із зірками». Серед напрямків занять особливе місце займають латиноамериканські танці, серед яких сальса, румба, самба, кубинська ча-ча та пристрасне танго.

Школа запрошує майбутніх молодят для постановки весільного танцю. Досвідчений хореограф навчить пару танцювальним па, особливу увагу приділяючи психологічним аспектам першого танцю, а також допоможе підібрати музичний супровід з огляду на смаки кожного з молодих.

Танцювальний центр «Luz de Luna» - школа танців для всіх бажаючих стати здоровими, красивими, життєрадісними, граціозними та впевненими у собі, незалежно від віку, танцювального досвіду та здібностей.

1 адреса в 1 місті

м. Олімпійська , Київ, Велика Васильківська вулиця, 72

ТЦ «Олімпійський», 4 поверх

Відчинено: 10:00-22:00
Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від240 грн

Акція закінчилась

знижка-69%
економія1 361 грн
купили2

44 Чекають перезапуску