Знижка 50% на меню бургерів, wok та супів із самовивозом або доставкою від «Minato»

Київ, Булгакова вулиця, 11А

Minato4.437 відгуків користувачів
1/12
знижка-50%
економіяНеобмежена
купили6

Опис акції

З купоном ви отримуєте 50% знижки на меню бургерів, wok та супів із самовивозом або доставкою від «Minato».

Додатково оплачується

ЗА ПОТРЕБИ

  • Доставка по районам Південна Борщагівка, Борщагівка, Софіївська Борщагівка, Петропавлівська Борщагівка - 60 грн. При сумі замовлення понад 500 грн з урахуванням знижки - доставка безкоштовна. Доставка по Києву безкоштовна за сумою замовлення 1000 грн, з урахуванням знижки.

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Послуги надаються у звичайному режимі.
  • Акція діє на доставку або самовивіз за адресою: Київ, вул. Булгакова, 11А.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Один відвідувач може скористатися необмеженою кількістю купонів.
  • Знижка по купону не сумується з іншими знижками та акціями закладу.
  • Для отримання знижки необхідно надати купон в електронному вигляді.
  • Останню цифру купона (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою, і купон не підлягає поверненню.
  • Меню.
 
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії SuperDeal підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Minato 4.43

Доставка їжі

Телефони: +38 (097) 238-07-48

«Minato» – сервіс по доставці суші, де можна замовити страви азіатської кухні (роли, суші, локшина WOK), соковиті бургери або ароматну шаурму, різноманітні супи, закуски та напої.

Кухарі «Minato» мають свої секрети, які вигідно відрізняють страви цього ресторану від конкурентів. Співробітники сервісу дуже ретельно ставляться до вибору продуктів для приготування страв. Усі інгредієнти та готові страви проходять жорсткий контроль.

Пряні аромати, яскраві фарби свіжих овочів, улюблені смаки – ці враження здатні зробити ваш день, перетворити буденність на неординарну трапезу. Зробіть замовлення у «Minato» і спробуйте самі.

1 адреса в 1 місті

м. Нивки , Київ, Булгакова вулиця, 11А

Відчинено: 10:00-23:00
Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

40 грн

Акція закінчилась

знижка-50%
економіяНеобмежена
купили6

44 Чекають перезапуску