Відвідування квесту «Остання справа Пуаро» від квест-кімнати «Qroom»

Київ, Олеся Гончара вулиця, 55

Zquest4.912 відгуків користувачів
1/2
знижка-35%
економія291 грн
купили108

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте відвідування квесту «Остання справа Пуаро» в будні або вихідні дні від квест-кімнати «Qroom» зі знижкою.

Опис послуги

Квест кімната «Остання справа Пуаро»

Коротка легенда: 18 квітня 1906 року в передмісті Лондона, в родовому маєтку родини Гілфорд, відбувається вбивство сера Чарльза – голови сім’ї і члена палати лордів.

Кращі детективи Скотленд-Ярду беруться за розслідування цієї резонансної справи, яка знаходиться на особистому контролі у королівської сім’ї. І вже через тиждень «Таймс» виходить із заголовком «Блискавична операція: Скотленд-Ярд назвав ім’я вбивці».

За таємним дорученням короля Великобританії Едуарда VII власне паралельне розслідування, абсолютно інкогніто, проводить приватний детектив Еркюль Пуаро.

За словами міс Лемон, особистого секретаря Пуаро, зібравши весь матеріал у справі вбивства, детектив замкнувся у себе в кабінеті і тиждень з нього не виходив.

І ось вчора він радісний вискочив з криком «Я так і знав! Скотланд-Ярд помилився! Насправді вбивця… Не закінчивши речення, він впав, тримаючись за серце. Прибулі медики констатували смерть.

Вашій команді належить розібратися в чертогах розуму відомого слідчого, щоб визначити справжнього вбивцю сера Чарльза.

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

  • Зверніть увагу, що залежно від карантинних заходів в регіоні, партнер може попросити відвідувача пред'явити COVID-сертифікат про повний курс вакцинації, цифровий сертифікат про негативний результат тесту на коронавірус, зроблений не пізніше, ніж за 72 години до відвідування, або про одужання за останні 6 місяців (уточнюйте про можливі обмеження у партнера перед купівлею сертифіката). Вимоги діють для осіб від 18 років.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Послуги надаються в звичайному режимі.
  • Пропозиція актуальна для клієнтів старше 14 років.
  • Кількість гравців: від 2 до 4 осіб включно.
  • Одна команда може скористатися тільки одним сертифікатом.
  • Для отримання послуги вам необхідна обов'язкова попередня запис по телефону, вказаному в акції, із зазначенням номера сертифіката, неправильно вказаний номер сертифіката не дає право на запис.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижка за сертифікатами не підсумовується з іншими акційними пропозиціями.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте тільки при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою, і сертифікат поверненню не підлягає.
  • Тривалість квесту - 60 хвилин.
  • Рівень складності: середній.
Контакти
Zquest 4.9

Квест-кімната

Телефони: +38 (095) 420-73-00

1 адреса в 1 місті

м. Університет , Київ, Олеся Гончара вулиця, 55

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від419 грн

Акція закінчилась

знижка-35%
економія291 грн
купили108

44 Чекають перезапуску