На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "J'erelia".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "J'erelia"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від J'erelia?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Скидки до 35% на весь ассортимент интернет-магазина «J’erelia»

Доставка по Украине

J'erelia4.13314 відгуків користувачів
1/3
знижка-35%
економіяНеобмежена
купили2

Опис акції

Скидки до 35% на весь ассортимент интернет-магазина «J’erelia»

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються SuperDeal на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

Для получения скидки купите купон, после покупки купон отобразится у вас в личном кабинете. Скопируйте код, указанный в полученном купоне, и укажите его в комментарии к заказу. Скидку пересчитает менеджер при подтверждении заказа.

  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії SuperDeal підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
J'erelia 4.13

Інтернет-магазин косметики

Телефони: +38 (066) 395-74-22 (менеджер Самелюк Оксана, Мукачевский район, Ужгородский район, Кинлодь, Закарпатская обл.) +38 (095) 548-11-49 (ст. менеджер Отливанна Лиза, Полтава и область, Карловка) +38 (096) 781-92-11 (менеджер Голиней Богдана, Хмельницкая обл, Нетишин) +38 (096) 909-69-17 (консультант Ковшар Оксана, Ровне и область) +38 (095) 870-66-02 (менеджер Варёха Наталия, Чернигов и область область) +38 (098) 774-63-86 (менеджер Копетюк Евгения, Киев и область)

«J`erelia» - це косметичний бренд з українським корінням. В інтернет-магазині «J`erelia» представлено широкий і різноманітний асортимент товарів, розрахований на будь-який вік і стать: косметичні засоби по догляду за шкірою, тілом, волоссям, продукти для здорового харчування, натуральні засоби для прання та прибирання будинку, товари для дітей . Всі продукти бренду виготовляються з екологічно безпечної і натуральної сировини, мають відповідні сертифікати та санітарно-гігієнічні висновки МОЗ України.

Якість продукції «J`erelia» по достоїнству оцінили тисячі українок, а в 2019 році компанія вийшла на міжнародний ринок. Ціни на товари «J`erelia» доступні, компанія регулярно проводить акції і дарує подарунки своїм клієнтам.

1 адреса в 1 місті

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

10 грн

Акція закінчилась

знижка-35%
економіяНеобмежена
купили2

44 Чекають перезапуску